2019-03-06 09:55:27• hírek • x

Nőnapi ajándékok kutyafuttában: mit adjunk, ha már minden ötlet elcsépeltnek tűnik?

Két nap múlva március 8-a, nőnap. Ha nem is okoz túl nagy stresszt, de elgondolkoztató, mit is kéne adni az anyukáknak, mamáknak, barátnőknek, feleségnek, és így tovább. Nekünk lenne pár ötletünk erre:

Márciuskát 8-án sem késő adni. A vágott virág helyett, mely pár nap alatt elhervad, nem is olyan rossz ötlet valami maradandó apróság szeretteink számára. A Corneliu Coposu (új központ) sétányon ismét nyitva az Aranykapu Egyesület Kézműves Márciuska Vására. Az itt kapható figyelmességek egyedileg, kézzel készített mesterművek, nincs két egyforma közöttük. A kis piros-fehér szalagos portékák mellett egyéb érdekességek is kaphatóak a helyi hagyományőrző mesterek kínálatában: BIO mézes finomságok, ruházati kiegészítők, táskák, üvegből készített ékszerek, nemez-apróságok, és így tovább. Tegyenek egy kellemes sétát a napsütésben és nézzék meg, mennyi mindent kínálnak a IX. Kézműves Márciuska Vásárban!

 

Aki nem foglalkozna azzal, ajándéka vajon elnyeri-e a szeretett személy tetszését, annak a következőt tanácsoljuk: kiskereskedelemben fellelhető mindenféleségek. Ha minőséget keres jó áron, a Nicovid az Ön boltja. A Zsadányi (Closca) úton található szupermarketben az édességtől a piperecikkeken keresztül a kiváló minőségű konyhai felszerelésekig mindent megtalál. Legyen szó csokoládé csomagról, az édesszájúak számára több polc is roskadozik a finomabbnál finomabb nyalánkságoktól. A parfümökkel, hab- és tusfürdőkkel, testápolókkal és samponokkal sem lőhet nagyon mellé, ki ne szeretne tavasszal kellemes illatárban úszni? A konyhatündérek mindig örülnek egy újabb edénynek vagy kisgépnek, de egy ötletes eszközcsomag is jól jön a gasztronómiai elfoglaltságok során. Mit szólna egy bor, illetve pezsgő és csokoládé kombinációhoz esetleg?

 

A Nicovidban percek alatt beszerezheti a tökéletes nőnap hozzávalóit: egy finom vacsorához minden alapanyagot, fűszert megtalál – desszerthez az előbb felsoroltak közül is válogathat (bombonok tucatjai várják sorsuk boldog beteljesülését). Főzzön kedvesének vagy alkossanak együtt valami finomat. Amennyiben a közös konyhai mulatság romantikus nevetésbe fullad, annyi baj legyen! Párja biztos nem áll ellen a kihívásnak!

 

Március 8-a péntekre esik. Ki is mozdulhatnak, nem kell mindent a jól megszokott négy fal között ünnepelni! Ha iparkodik, még talán foglalhat asztalt Szatmárnémeti éttermeinek valamelyikében. Közülük páran különleges nőnapi menüsort is kínál. A központban a színház mellett, a Rákóczi (Mihai Viteazu) utcán - a Láncos-templom után - és a katolikus püspökséggel átlósan szemben találja a legjobbakat. Újabban a legtrendibb a plázában található étterem. A Hunyadi (Corvinilor) utcaiban és a Mátyás király (Liviu Rebreanu) utcaiban sem fog csalódni. A Báthory (Martirilor Deportati) és a Kölcsey (Iuliu Maniu) utcák sarkán található vendéglátó egység is megér egy próbát.

 

Spa- és wellnessélményre vágynak esetleg? Pihenésre, feltöltődésre? A szatmárnémeti Aquastar Gyógy- és Élményfürdőjében mindezt meg is kaphatják és messzire sem kell utazni! Lepje meg kedvesét az Aquastar valamelyik nőnapi csomagjával. Míg őt kényeztetik, Ön is kipihenheti a heti fáradalmakat a szaunavilágban és az élménymedencében.

 

Az Aquastar március 9-én és 10-én két speciális nőnapi ajánlattal is készül hölgyvendégei számára, melyekhez egész napos belépőt is adnak. A Kleopátra csomagot választók részt vehetnek egy 30 perces, tengeri sóval meghintett, kávézaccos bőrradírozáson, egy ugyancsak 30 perces rózsaszirmokkal gazdagított mandulaolajas masszázson. Mindazok, akik a Gold Sensation csomagot választják, azok részt vehetnek egy 20 perces arcmasszázson, melynek során egy igazán kényeztető, aranyrészecskéket tartalmazó krémet dolgoznak a bőrbe a hozzáértő kezek, majd következik egy 60 perces csokoládékrémes masszázs.

 

Ráadásként szombatra: Voltak-e már az „Aquában” éjszakai fürdőzéssel egybekötött romantikus zenés esten? Kipróbálták már a szaunaszeánszokat? Épp itt az ideje!

 

Sok sikert a nőnapi ajándékok kiválasztásában. A lehetőségek tárháza végtelen. Érdemes azonban végiggondolni, az ajándék mérete vagy a szándék számít jobban?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: